PODPRITE NAŠ PROJEKT ZDAJ IN V ZAHVALO PREJMETE SVOJE IZBRANE IZDELKE ERUi DO -50% CENEJE!

SAMO NA STARTNEXT

Balzam za ustnice brez plastike

ERUi goes Crowdfunding

Čas je omejen:
02.10.2020 - 13.11.2020

Balzam za ustnice brez plastike Crowdfunding Projekt se konča čez

00
:
00
:
00
:
00

Podprite naš projekt zdaj in v zahvalo prejmete svoje izbrane izdelke ERUI do 50% ceneje.

Izberite eno od 15 omejenih Crowdfunding daril

Podprite naš projekt ERUI v okviru množičnega financiranja Crowdfunding, kaj je to vam razložimo v nadaljevanju, in nam pomagajte, da trgu ponudimo prvo nego ustnic v biološko razgradljivi embalaži. V zahvalo za podporo lahko naše izdelke naročite do 50% ceneje. Med njimi je tudi naša NEGA ustnic v biološko razgradljivi embalaži – balzam za ustnice brez plastike.

Težava s suhimi ustnicami

Od 60 do 70 odstotkov ljudi ima težave s suhimi ustnicami. V večini primerov to povzročajo dejavniki kot so vroče ali hladno vreme, nizka vlažnost in nepravilna nega. Če želite koži zagotoviti dovolj vlage, potrebujete pravo naravno kozmetiko za suho kožo.

Suha koža je običajno neškodljiva. Če pa zanjo ne skrbite, se lahko iz suhe kože razvijejo tudi kožne bolezni kot sta ekcem ali neurodermitis.

Verjemite nam, vaše skrbi razumemo zelo dobro. Naša naloga je pomagati ljudem, kot ste vi. V ERUI Cosmetics iz Avstrije izdelujemo prvo organsko certificirano naravno kozmetiko v organsko razgradljivi embalaži. Pomagali smo že številnim kupcem, ki so se spopadali s problemom suhe kože. Z ERUI gre vse 100%-no brez plastike, tudi naš balzam za ustnice brez plastike je v biorazgradljivi embalaži.

Kaj hočemo doseči z našim projektom in kaj so naši cilji?

To leto smo se osredotočili na organski balzam za nego ustnic brez plastike. Izdelek smo razvili, izvedli številne teste in ekološko certificiranje ter ga dali izbranim strankam na preizkus, da bi oblikovali najboljši izdelek za vaše suhe in razpokane ustnice.

Zdaj je napočil čas – na trgu želimo predstaviti prvo organsko nego ustnic ERUI brez plastike.

Toda za to potrebujemo vašo podporo.

 

Prvi cilj našega crowdfundinga: organska nega ustnic brez plastike

Naš prvi cilj množičnega financiranja (ali crowdfundinga) je na trgu predstaviti balzam za ustnice brez plastike. To je prva organska certificirana nega za ustnice brez plastike v biološko razgradljivi embalaži.

Drugi cilj: novi ERUi organski izdelki za nego brez plastike

Naš drugi cilj množičnega financiranja (crowfundinga) je na trgu predstaviti nove organske izdelke in optimizirati našo proizvodnjo:

  • Organska intenzivna nega obraza
  • organska nega za suhe lase in razcepljene konice
  • Organski peeling za telo
  • Organski peeling za obraz

Kaj je množično financiranje na podlagi nagrajevanja (ali angleško „Reward Based Crowdfunding“)?

„Reward Based Crowdfunding“ je znano tudi kot množično financiranje na podlagi daril. Podporniki prejmejo "darila" za njihov kapital oziroma darilo je nakup po zelo ugodi ceni. Da bo naša kampanja za množično financiranje ERUi čim bolj privlačna, boste lahko dobili izdelke ERUi do 50% ceneje. Vsi izdelki vam bodo dostavljeni po koncu kampanje.

So pa ERUI izdelki lahko tudi čudovita izbira za božična darila.

 

Zakaj bi morali podpirati naš projekt za nego ustnic brez plastike?

V ERUi proizvajamo naravno certificirano naravno kozmetiko in to 100% brez plastike. Naše poslanstvo je zdrava, trajnostno negovana koža. Ne samo to, cenimo tudi trajnostno rabo virov in okolja.

Zdaj potrebujemo vašo pomoč, da pomagamo vašim ustnicam!

Bio certificirana naravna kozmetika

Brez plastike

Več kot 200 ocen s 5 zvezdicami

Brez preskusov na živalih

Podprite naš projekt množičnega financiranja in nam pomagajte, da na trgu ponudimo prvo nego za ustnice brez plastike – v biološko razgradljivi embalaži. V zahvalo za podporo lahko naše izdelke dobite do 50% ceneje. Med izdelki je tudi naš balzam za ustnice.

 

 

Najboljše za vas,

Najboljše za vašo kožo

Najboljše za naše okolje!

Try less, be more, be ERUi